We are featured in Novembers edition of the RIBA Journal in a profile article written by the well known novelist Will Wiles entitled "Big not always best: Inglis Badrashi Loddo on giving house extensions charm". The article begins: "Out to confront assumptions that und...

IBLA were asked to rework and extend the ground floor the house, built in the mid-90’s, which featured an awkward kitchen/living/dining space which felt disconnected and distinct from the garden.

Into the opened-up rear elevation, a glazed screen and roof was inserted t...

Our project at Stapleton Hall Road is featured on Architecture Today's website (link): 

"Lined in poplar plywood, a loft extension to a north London terrace house by Inglis Barashi Loddo Architects is intended to create a “treehouse-like feel”, enhanced by the design of...

We popped in to our first project on Shepherds Hill during the photoshoot for Shepherds Hill 2 where the final phase of works, the master bathroom, is now finished. The room is a combined bathroom and dressing area and features a steel framed glazed shower screen and f...

We have just completed the refurbishment and extension of this large Edwardian house in Highgate. Originally consisting of 3 individual non self-contained flats, the house was reconfigured as a large family dwelling occupying the lower floors and a separate flat on the...

The AJ Retrofit Awards 2019 finalists have been announced and IBLA are among them. Our project Dukes Avenue has been shortlisted in the House £500K and over category. More details on the project can be found here.

IBLA have won planning and listed building consent to convert part of the former courthouse on North End Road into three new flats. The Courthouse itself was built by H. N. Hanks in 1907-8 in an English Baroque Style. The building ceased use as a Court in 2005 when thi...

Work is about to begin on this substantial refurbishment of a duplex apartment in this Grade 2 listed building in Kensington. The scheme opens up the existing flat, creating a new top-lit double height space connecting the 4th floor living space to the roof garden abov...

This scheme proposes a small 1-bedroom house on the site of a former electricity substation near Queen's Park. From the street one enters a generous private walled garden bounded on 3 sides by a slatted timber walls and on the fourth by the main living space. From ther...

Please reload

ibla